Laatste blog berichten

Ordentis | Over ons
14870
page-template-default,page,page-id-14870,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Over ons

Over ons

Zaakvoerder Ordentis:
‘Isabel Veys’

 

“Als oprichter en medezaakvoerder van een middelgroot ICT bedrijf ( www.JForce.be) kan ik prat gaan op een rijkgevulde werkervaring die me in aanraking bracht met de verschillende aspecten van de bedrijfswereld.
Vanuit een gepassioneerde interesse op het continu verbeteren van processen besliste ik begin 2014 om me voltijds toe te leggen op het coachen van bedrijven op vlak van procesoptimalisatie, timemanagement en werkplekorganisatie. Ordentis als adviesbureau zag het zonlicht.
Mijn dagdagelijkse opdracht is het blijven zoeken naar vereenvoudiging van processen:

 

Keep it simple, streef naar proactiviteit, focus op toegevoegde waarde en elimineer verspillende processen.

 

Een tweede luik bracht me naar de particuliere markt. Continu verbeteren kan immers ook @ home! Vandaaruit groeide met veel passie de interesse naar professional organizing. Ondertussen zijn we op dit vlak ook reeds enkele jaren verder en werd de eerste Belgische beroepsvereniging dit jaar opgericht. Als medebestuurder fier op de ondertussen al vele leden!

 

Alles samen geven deze 15 prachtige jaren aan werkervaring me de maturiteit om op een discrete en wel onderbouwde manier klanten te begeleiden en te loodsen naar een blijvend eindresultaat. “

 

Dank voor het jarenlange vertrouwen!

 

Groeten,
Isabel